Organisatie Data & Analytics

Impact meten op meerdere niveaus!

Met organisatie data & analytics zetten we de volgende stap met het meten van impact op het platform. Waar het voorheen alleen mogelijk was om op platform niveau data in te zien, is het nu met de nieuwste update mogelijk voor alle organisaties om hun eigen data in te zien, te managen en te visualiseren.


Daarnaast wordt het met activiteitenrapporten mogelijk om impact in te zien voor gebruikers. Wanneer een activiteit wordt voltooid, wordt aan de organisator gevraagd om de impact te evalueren. Deze impact verschijnt dan direct in het systeem van de organisatie, én op het gebruikersprofiel. Handig voor jouw administratie en superleuk voor vrijwilligers om hun échte impact te zien.


Hierdoor bieden we nu inzichtelijke impact data en analytics op drie niveau's:

  1. Macrodata & analytics op platformniveau
  2. Organisatie data & analytics op organisatieniveau
  3. Impactrapporten op individueel niveau


Hieronder hebben we de features op een rij gezet met links naar helpdeskartikelen en naar filmpjes hoe de nieuwe features het beste in te zetten. Veel impactvolle vrijwillige inzet gewenst!

Beheer je data

Of je nu inzicht wilt in al je activiteiten als organisatie of inzicht in de activiteiten van al je leden; met behulp van ons platform beheer je makkelijk alle data. Je krijgt toegang tot:


  • Gebruikers / leden
  • Activiteiten
  • Aanmeldingen
  • Activiteitenrapporten (LINK)


Je zou ons platform zelfs kunnen gebruiken voor het administreren van al bestaande vrijwillige inzet binnen je organisatie.

Lorem ipsum
Insights

Deel je inzichten

Op basis van alle data worden er automatisch analytics bijgehouden. Zo kan je o.a. makkelijk bijhouden hoeveel impact je organisatie maakt (in uren). Andersom kan je ook bijhouden en inzichtelijk maken wat leden van je organisatie allemaal voor elkaar weten te krijgen.


Super handig bij het rapporteren en visualiseren van de impact die je organisatie maakt. Intern en extern.

Organisatiedata en Analytics

Voordelen voor de aangesloten organisaties op jouw platform

Verbeterd vrijwilligersmanagement

Met organisatie data en analytics heb je alle informatie over je gebruikers, activiteiten en aanmeldingen op één plek. Zo kan je organisatiepagina fungeren als je eigen CRM, of is alle informatie te exporteren naar je huidige oplossing.

Rapportagemogelijkheden

Organisatie data & analytics bieden je de mogelijkheid tot gerichte rapportage voor je jaarverslag. Rapporteer per week, maand, kwartaal, of jaar op verschillende parameters. Heb je bijvoorbeeld als eens gedacht aan het rapporteren op basis van de SDG's?

Nieuwe inzichten, trends & bottlenecks

Bekijk welke activiteiten het goed doen en welke minder. Heeft dit te maken met de titel, tekst, visuals, of wellicht zelfs categorie? Krijg nieuwe inzichten, identificeer trends en bottlenecks en probeer gericht beslissingen te maken.

Maak data-gedreven beslissingen

Gebruik de nieuwe informatie om activiteiten te plaatsen die gericht zijn op de voorkeuren van jouw leden. Met gerichte content spreek je jouw eigen leden steeds beter aan, waarmee je een betere connectie kunt maken met jouw achterban.