Duofiets vrijwilliger

Duofiets vrijwilliger

Structureel vrijwilligerswerk · Flexibele uren
Rubenslaan 1, 3723 BM Bilthoven, Netherlands
Anders
Activiteit Delen
Huize Het Oosten
#67388
Scan me of ga naar www.vrijwilligerscentraledebilt.nl/o/huize-het-oosten2/Activiteiten/Duofiets-vrijwilliger/67388 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Huize het Oosten heeft 6 zorgafdelingen, ongeveer 75 bewoners wonen bij ons in zorg. Voor onze bewoners zijn we altijd op zoek naar helpende handen. Op alle vlakken zou u voor onze bewoners van betekenis kunnen zijn.

Voor onze woon-zorgafdeling Jan Lievens zijn we op zoek naar een maatje/ individuele vrijwilliger voor de duo-fiets.

Uitgebreide omschrijving

Huize het Oosten heeft 6 zorgafdelingen, ongeveer 75 bewoners wonen bij ons in zorg. Voor onze bewoners zijn we altijd op zoek naar helpende handen. Op alle vlakken zou u voor onze bewoners van betekenis kunnen zijn. Voor onze woon-zorgafdeling Jan Lievens zijn we op zoek naar een maatje/ individuele vrijwilliger voor de duo-fiets.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Huize Het Oosten

Huize Het Oosten is een bijzonder wooncentrum voor senioren met ruimte voor gezamenlijkheid en respect voor individualiteit. De appartementen zijn gelegen in een fraai aangelegd park in Bilthoven. Huize Het Oosten is opgericht in 1955 door vrijmetselaren maar staat nu open voor ieder die zich herkent in de cultuur en sfeer die ons huis kenmerkt.
Vrijwilligersvacatures die je misschien ook interessant vindt
 Vrijwilliger Gezelligheidsgroep
Structureel vrijwilligerswerk · Flexibele uren
Vrijwilliger Gezelligheidsgroep
Huize Het Oosten is uniek in Nederland. Het ruim opgezette terrein valt op door de prachtige tuin en een diversiteit aan woonmogelijkheden. Zo zijn er ruim 200 zelfstandige serviceappartementen en is er een verpleeghuisafdeling met ruimte voor 85 bewoners op de afdelingen PG en somatiek. Er is een brede dienstverlening aanwezig zoals een huisarts, tandarts en apotheek, maar ook een restaurant en diverse activiteiten voor de bewoners.

Als vrijwilliger help je, samen met de zorgcollega's, het leven en welzijn van onze bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Dit kan op diverse manieren. Wil jij het verschil maken door bij te dragen?
Geplaatst door Huize Het Oosten
Individueel bezoekmaatje , schilderen/wandelen
Structureel vrijwilligerswerk · 1–2 uur/week
Individueel bezoekmaatje , schilderen/wandelen
Iemand die het leuk vindt om met hem te wandelen, een kopje koffie te drinken in onze mooie tuin of om met de rolstoel/ rollator naar buiten te gaan.Geplaatst door Huize Het Oosten
 Vrijwilliger Huiskamer
Structureel vrijwilligerswerk · Flexibele uren
Vrijwilliger Huiskamer
Huize Het Oosten is uniek in Nederland. Het ruim opgezette terrein valt op door de prachtige tuin en een diversiteit aan woonmogelijkheden. Zo zijn er ruim 200 zelfstandige service-appartementen en is er een verpleeghuisafdeling met ruimte voor 85 bewoners op de afdelingen PG en somatiek.

Als vrijwilliger helpt u, samen met de zorgcollega's, het leven en welzijn van onze bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Dit kan op diverse manieren. Wilt u het verschil maken door bij te dragen? Alles is bespreekbaar in overleg stemmen we af hoe vaak u wilt komen, hoe lang en op welke dagen!
Geplaatst door Huize Het Oosten
Vervoersvrijwilliger
Structureel vrijwilligerswerk · 3–5 uur/week
Vervoersvrijwilliger
We zoeken een enthousiaste chauffeur voor het halen en brengen van een bewoner naar onze dagbesteding. Geplaatst door Huize Het Oosten
Buurtkamer vrijwilligers gezocht!
Structureel vrijwilligerswerk · 3–4 uur/week · Start vanaf 16 jul 2024
Buurtkamer vrijwilligers gezocht!
Geplaatst door Huize Het Oosten
Hulp gezocht dagbesteding Huize het Oosten
Structureel vrijwilligerswerk · 2–4 uur/week · Start vanaf 3 jun 2024
Hulp gezocht dagbesteding Huize het Oosten
Helpende handen gezocht voor onze dagbesteding op maandagmiddag. U ondersteunt onze vaste kracht tijdens een actieve en gezellige middag. Geplaatst door Huize Het Oosten