Samen Leuke Dingen Doen

Samen Leuke Dingen Doen is een platvorm waar mensen met dezelfde interesses elkaar op een makkelijke en vrijblijvende manier kunnen ontmoeten. Naast een periodieke Markt is er ook een Digitaal prikbord beschikbaar. 

De Markt Samen Leuke Dingen Doen vindt steeds op een andere locatie in gemeente De Bilt plaats. Hier kun je elkaar rond een aantal thema’s ontmoeten zoals Bewegen, Cultureel, Creatief, Spel, Culinair en Overige. Als je gericht op zoek bent, dan is het makkelijk om bij één van de thema’s te kijken of er iemand aanwezig is waar je een klik mee hebt. Weet je het nog niet precies, dan is er een sociaal werker aanwezig die met je meedenkt en je wellicht aan iemand kan koppelen.


Per jaar wordt er ca. 10x een Markt Samen Leuke Dingen Doen georganiseerd, afhankelijk van de vraag en behoefte. De Markt sluit veelal aan bij een bestaande activiteit, zodat inloop altijd laagdrempelig is. Op de website staan data en locaties vermeld, er wordt ca. 2 maanden van tevoren een nieuwe locatie ingepland 

Op het Prikbord Samen Leuke Dingen Doen staan oproepjes van mensen die op een Markt geen match hebben gevonden. Met een oproep vergroot je de kans om met gelijkgestemden in contact te komen. De kaartjes gaan ook altijd mee naar de Markt en liggen op tafel bij de diverse thema’s. De papieren kaartjes zijn voorzien van contactgegevens, op de website staan deze niet. Als je reageert via de website, komt je reactie binnen bij een sociaal werker die je vervolgens in contact brengt met de persoon die de oproep heeft gedaan. Je kunt gelijk samen een afspraak maken of, als dit gewenst is, bijvoorbeeld tijdens de koffie-inloop in een Buurtkamer naar keuze afspreken. Ook is het mogelijk dat daarbij een sociaal werker aansluit om samen met jou het eerste contact te leggen. 


Bekijk het Prikbord Samen Leuke Dingen Doen achter de trap, op de Molenkamp 60.

Vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wilma van Poelgeest,

sociaal werker, [email protected] 06-47296337