project- en implementatiemanager ICT

project- en implementatiemanager ICT

Tijdelijk activiteit · 4–6 uur/week · Voor ongeveer 4 maanden
Vanuit huis
Natuur & MilieuBuurt & omgevingOnderwijs
Activiteit Delen
BENG!
#71444
Scan me of ga naar www.vrijwilligerscentraledebilt.nl/o/BENG/Activiteiten/project--en-implementatiemanager-ICT/71444 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor de professionalisering van BENG! is het opzetten van een adequaat ondersteunend ICT-platform noodzakelijk. Heb jij zin en tijd om dat met ons op te zetten?

Uitgebreide omschrijving

BENG! professionaliseert en voert steeds meer en grotere projecten uit op het terrein van duurzame opwek. Die (meer risicovolle) projecten brengen we onder bij een Projecten B.V (hierna B.V.). Voor de professionalisering van zowel BENG! (hierna CV) als haar B.V. is het opzetten van een adequaat ondersteunend ICT-platform noodzakelijk.

Daarom zijn we per direct op zoek naar een interim projectmanager ICT (vrijwilliger) die helpt die stap te zetten.


Werkzaamheden

Voor deze tijdelijke rol zoeken we een enthousiaste vrijwilliger die bereid is haar of zijn kennis en ervaring voor de komende maanden in te zetten (aantal uren in overleg).

Als projectmanager zet je deze ICT-ondersteuning op, implementeer je die en verzorg je tijdelijk het beheer (administrator). Het bestuur heeft een programma opgesteld voor welke werkstromen- en processen versteviging van de ICT nodig is.

Het gaat met name om:

  • archivering van (juridische) documenten in de B.V. en (juridische) documenten en bestuursstukken in de CV;
  • ondersteuning van projectmanagement in de B.V. (mijlpalen/financiële uitnutting etc.);
  • opstellen projectrapportages van de B.V. aan het bestuur van de coöperatie;
  • de inrichting van een (eenvoudig) klantrelatiesysteem (CRM) in de CV en de B.V.
  • inrichting van een eigen Workspace in de CV waar op een veilige en efficiente manier door meerdere betrokkenen aan gezamenlijke documenten kan worden gewerkt;
  • beschrijven van de beheertaak en beheerverantwoordelijkheid en een voorstel doen hoe en waar deze onder te brengen (administrator).


Kennis en ervaring

Je hebt bij voorkeur kennis van Econobis, het ICT-platform voor energiecoöperaties en andere burgerenergie-initiatieven. Kennis en ervaring met Microsoft Office is noodzakelijk, omdat voor onderdelen die niet door Econobis worden ondersteund, oplossingen worden gezocht in Microsoft Office 365. Naast deze project- en implementatiewerkzaamheden leg je de nieuwe ICT- ondersteuning vast in een werk(proces)document. En leidt je de directe gebruikers van het ICT- platform op, zodat jouw tijdelijk beheer op termijn kan worden overgedragen.

Voel je ervoor op deze manier je kennis tijdelijk in te zetten voor een duurzamer De Bilt? We kijken uit naar je reactie!

Activiteit Delen

Over BENG!

BENG! is de lokale duurzame energie coöperatie voor De Bilt. BENG! werkt aan een energieneutrale gemeenschap in 2030 op het terrein van elektriciteit, warmte en mobiliteit. Energieneutraal betekent dat in De Bilt de benodigde energie zo zuinig mogelijk wordt gebruikt, dat het gebruik zelfstandig en duurzaam wordt opgewekt en dat de energie dus niet meer afkomstig is van fossiele bronnen.

Wij zijn een onafhankelijke lokale energiecoöperatie van en voor alle inwoners van gemeente De Bilt. Samen gaan we voor een energieneutrale gemeente.

Het grootste deel van BENG! bestaat uit vrijwilligers. U kunt op verschillende manieren meewerken aan het realiseren van een energieneutrale gemeente De Bilt: door actief te worden in een van onze werkgroepen, bijvoorbeeld de werkgroep energieambassadeurs, de werkgroep zonnepanelen of de werkgroep PR en ledenwerving. Wilt u meer weten of al direct uw interesse doorgeven, neem dan contact met ons op of bekijk een van onze vacatures.
Vrijwilligersvacatures die je misschien ook interessant vindt
BENG! ambassadeur Energiebesparing
Structureel vrijwilligerswerk · Flexibele uren
BENG! ambassadeur Energiebesparing
Als energie-ambassadeur adviseer en informeer je bewoners van gemeente De Bilt over duurzame energie en energiebesparingGeplaatst door BENG!
Duurzame kwartiermaker voor buurten in de gemeente
Structureel vrijwilligerswerk · Flexibele uren
Duurzame kwartiermaker voor buurten in de gemeente
Word een sociale duurzame kwartiermaker voor je eigen buurt!Geplaatst door BENG!
BENG! ambassadeur Energiescan
Structureel vrijwilligerswerk · Flexibele uren
BENG! ambassadeur Energiescan
BENG! zoekt energieambassadeurs om bewoners van de gemeente te adviseren over energiebesparende maatregelen voor hun woning. Geplaatst door BENG!
BENG! Energiecoaches
Structureel vrijwilligerswerk · Flexibele uren
BENG! Energiecoaches
Energiecoöperatie BENG! zoekt nieuwe energiecoaches. Voor advies aan huis in alle kernen in onze gemeente. Ervaring is niet nodig, voor een opleiding zorgen wijGeplaatst door BENG!
Energieklusser
Structureel vrijwilligerswerk · 4–6 uur/week
Energieklusser
BENG! zoekt energieklussers die matig geïsoleerde huizen bezoeken in Gemeente de Bilt en mensen helpen met eenvoudige technische maatregelen.Geplaatst door BENG!
Ondersteuner energieadvies koopwoningen
Structureel vrijwilligerswerk · 4–6 uur/week
Ondersteuner energieadvies koopwoningen
Eerste contact namens BENG! voor onze energieambassadeurs. Je hebt contact met bewoners en ondersteunt de ambassadeurs bij hun werkzaamheden.Geplaatst door BENG!