Salvo '67

Over Salvo '67

Als sinds 50 jaar wordt er bij Salvo ’67 in Maartensdijk een lekker potje gevolleybald. Van jong tot oud, van beginner tot vergevorderde, iedereen is welkom! Salvo ’67 biedt aan zowel competitie spelende als recreatieve leden de kans om te volleyballen op hun eigen niveau.
We trainen elke dinsdagavond in de Vierstee in Maartensdijk. Meer informatie hierover vind je op onze website (www.salvo67.nl) bij trainingstijden. Thuiswedstrijden spelen we op zaterdagmiddag, wederom in onze thuishaven de Vierstee.
Onze jongste leden leren de beginselen van volleybal bij de mini’s. Daar kunnen ze ook al mee doen aan de minicompetitie. Vanaf 12 jaar stromen ze door naar de jeugdcompetitie. Vanaf circa 18 jaar speel je mee met de competitie spelende senioren teams of met de recreantengroep. Een deel van deze recreantengroep speelt ook mee met de recreantencompetitie in de regio Eemland. Meer informatie over de klasse waar de teams in spelen vind je bij de betreffende teampagina's.
Naast het volleybal wordt ook de gezelligheid niet vergeten. Niet voor niets is Salvo ’67 in 2014 uitgeroepen als “Leukste vereniging van de gemeente De Bilt. Elk seizoen worden er door Salvo ’67 verschillende feesten en toernooien georganiseerd. Voor de jeugd zijn hiernaast extra activiteiten, zo wordt er bijvoorbeeld gegriezeld met Halloween en eindigt elk seizoen met een jeugdkamp of minidag.
Kortom bij Salvo '67 kun je terecht voor lekker volleyballen op je eigen niveau met heel veel gezelligheid er omheen.

Foto's