Skip Sidebar
Senia

Senia

Non-profit

Over ons

Senia brengt mensen samen in lees- en muziekluisterclubs. Om verdiepende gesprekken te voeren met elkaar, persoonlijk en op de inhoud. Over kunst, literatuur, muziek, geschiedenis… over cultuur in de ...

OuderenKunst & cultuurWelzijn
Deel
Senia

Over Senia

Senia brengt mensen samen in lees- en muziekluisterclubs. Om verdiepende gesprekken te voeren met elkaar, persoonlijk en op de inhoud. Over kunst, literatuur, muziek, geschiedenis… over cultuur in de breedste zin van het woord.

Onze vrijwilligers vervullen uiteenlopende taken. Ambassadeurs zetten zich in voor het oprichten van nieuwe leesclubs. De werkgroepen maken jaarlijks nieuwe keuzelijsten en leeswijzers. Daarnaast zijn er vrijwilligers die zich bezig houden met de ledenadministratie, pers, website en allerhande taken.

Senia is een groeiende organisatie, die volop in ontwikkeling is. Er is dus veel plaats voor eigen inbreng. Het leuke van het vrijwilligerswerk bij Senia is dat je veel mensen leert kennen, dat het erg dankbaar werk is, en dat je zelf en passant ook beter op de hoogte blijft van literatuur en muziek.

Nieuwe vrijwilligers zijn altijd nodig en welkom!