Stichting KLOS Media

Over Stichting KLOS Media

De Kleine Omroep Stichting (KLOS Media) ontwikkelt audiovisuele producties voor en over mensen met een beperking, zowel fysiek als verstandelijk.

Wat begin jaren '90 begon met producties voor mensen met een verstandelijke beperking, is inmiddels ook gericht op een veel breder gebied in de zorgsector, zoals bijv. ook op de jeugd- en ouderenzorg. KLOS Media wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen met een beperking en aan hun integratie en participatie in de maatschappij.
KLOS Media werkt zonder winstoogmerk. De stichting richt zich met name op onderwerpen waar commerciële uitgevers geen belangstelling voor hebben. Bijvoorbeeld omdat de doelgroep te klein is, omdat het ingewikkeld is een onderwerp adequaat te behandelen, of omdat de tijd nog niet rijp is voor een bepaald onderwerp.

KLOS Media bestaat uit een team van inmiddels 15 enthousiaste vrijwilligers. Er heerst een open cultuur en mede vanwege onze ideeële bezigheden en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit houden de vrijwilligers een goed gevoel over aan het einde van de werkdag. Bij gebleken betrokkenheid van de vrijwilliger is er via KLOS Media eventueel een mogelijkheid om een erkende cursus binnen het audiovisuele werk te doen.

Onlangs toegevoegde Activiteiten

ICT-er
Tijdelijk activiteit · Flexibele uren · Voor ongeveer 4 maanden
ICT-er
- oplossen van problemen (hard- en software) op de montage- en kantoor-pc's
- enigszins thuis in de website-technologie (Wordpress)
Geplaatst door Stichting KLOS Media
Creatieve Video-editor
Tijdelijk activiteit · Flexibele uren · Voor ongeveer 4 maanden
Creatieve Video-editor
We zoeken een creatieve meedenker, die zich wil verdiepen in onze doelgroep(en) en die ervaring vertaalt naar de montage van de films.Geplaatst door Stichting KLOS Media

Foto's