Creatieve Video-editor

Creatieve Video-editor

Tijdelijk activiteit · Flexibele uren · Voor ongeveer 4 maanden
Dolderseweg 170, 3734 BN Den Dolder, Nederland
Fotografie & filmCreatief
Kunst & cultuurMensen met een beperking
1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting KLOS Media
#76375
Scan me of ga naar www.vrijwilligerscentraledebilt.nl/o/Stichting-KLOS-Media/Activiteiten/Creatieve-Video-editor/76375 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken een creatieve meedenker, die zich wil verdiepen in onze doelgroep(en) en die ervaring vertaalt naar de montage van de films.

Uitgebreide omschrijving

KLOS Media is een vrijwilligersorganisatie die videoproducties maakt speciaal voor mensen met een beperking. KLOS Media is een begrip binnen de zorgsector. Wij zitten nu in een transitie-fase naar een streamingdienst voor deze sector. 'SlowNet' wordt de nieuwe vorm en voor de speciale films die hier op te vinden zijn, zoeken wij een video-editor die creatief wil meedenken over de te maken content.

Je gaat het aangeboden ruwe beeldmateriaal monteren tot een 'SlowNet' productie, die voldoet aan de criteria die daaraan zijn verbonden.

Wij bieden jou alle ondersteuning die je nodig hebt om je in deze zaken te kunnen verdiepen en zijn van begin tot einde begeleidend betrokken bij jouw werkzaamheden.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stichting KLOS Media

De Kleine Omroep Stichting (KLOS Media) ontwikkelt audiovisuele producties voor en over mensen met een beperking, zowel fysiek als verstandelijk.

Wat begin jaren '90 begon met producties voor mensen met een verstandelijke beperking, is inmiddels ook gericht op een veel breder gebied in de zorgsector, zoals bijv. ook op de jeugd- en ouderenzorg. KLOS Media wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen met een beperking en aan hun integratie en participatie in de maatschappij.
KLOS Media werkt zonder winstoogmerk. De stichting richt zich met name op onderwerpen waar commerciële uitgevers geen belangstelling voor hebben. Bijvoorbeeld omdat de doelgroep te klein is, omdat het ingewikkeld is een onderwerp adequaat te behandelen, of omdat de tijd nog niet rijp is voor een bepaald onderwerp.

KLOS Media bestaat uit een team van inmiddels 15 enthousiaste vrijwilligers. Er heerst een open cultuur en mede vanwege onze ideeële bezigheden en ruimte voor eigen initiatief en creativiteit houden de vrijwilligers een goed gevoel over aan het einde van de werkdag. Bij gebleken betrokkenheid van de vrijwilliger is er via KLOS Media eventueel een mogelijkheid om een erkende cursus binnen het audiovisuele werk te doen.
Vrijwilligersvacatures die je misschien ook interessant vindt
ICT-er
Tijdelijk activiteit · Flexibele uren · Voor ongeveer 4 maanden
ICT-er
- oplossen van problemen (hard- en software) op de montage- en kantoor-pc's
- enigszins thuis in de website-technologie (Wordpress)
Geplaatst door Stichting KLOS Media
Secretaris bestuur Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg
Structureel vrijwilligerswerk · Flexibele uren
Secretaris bestuur Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg
In het 5 personen tellende bestuur is plaats voor een secretaris met affiniteit voor palliatieve zorg die eraan wil bijdragen dat mensen thuis kunnen stervenGeplaatst door VPTZ de Biltse kernen
bestuurslid ledenadminsitratie
Structureel vrijwilligerswerk · 0–2 uur/week
bestuurslid ledenadminsitratie
Deelnemen aan het bestuur, portefeuille ledenadministratie. Bijhouden NAW gegevens 65 leden, contact met energieleveranciers over stroomproductie.Geplaatst door Biltstroom
Houd je van thee en spreek je Berbers???
Structureel vrijwilligerswerk · 1–2 uur/week
Houd je van thee en spreek je Berbers???
Vrouw, 80 plus, ziet nauwelijks mensen en spreekt alleen Berbers. Zij vereenzaamt dus. Mevrouw vindt het heel gezellig als iemand thee komt drinken en babbelen.Geplaatst door MENS
Social media voor de Speelotheek
Structureel vrijwilligerswerk · 1 uur/week
Social media voor de Speelotheek
Berichten plaatsen op onze social media: Facebook en Instagram.Geplaatst door Speelotheek De Bilt
Energieklusser
Structureel vrijwilligerswerk · 4–6 uur/week
Energieklusser
BENG! zoekt energieklussers die matig geïsoleerde huizen bezoeken in Gemeente de Bilt en mensen helpen met eenvoudige technische maatregelen.Geplaatst door BENG!