Venwoude

Over Venwoude

Stichting Venwoude heeft een hart voor bewustzijnswerk. Het is een unieke plek voor bezinning, bewustwording, duurzaam leven en verbinding. Een centraal gelegen landgoed van 16 ha in een bosrijk stiltegebied, die ruimte biedt aan (inter)nationale trainers en teachers, bedrijven en individuen voor retraites, trainingen, evenementen en wonen.

Retraite Centrum Venwoude
Landgoed Venwoude is een prachtige locatie in het midden van het land, gelegen tussen de bossen. Het staat bekend om haar buitengewoon magische atmosfeer, mooie natuur, liefdevolle verzorging, de eenvoudige en toch high-quality accommodatiemogelijkheden, de prachtige zalen en de heerlijke vegetarische en biologische maaltijden.Gasten uit de hele wereld komen naar Venwoude om zich als mens verder te ontwikkelen. Wat is er mooier dan hier een onderdeel van te zijn en zo je eigen gezondheid en groei te voeden! Dat kan door met ons team van vrijwilligers op het landgoed samen de handen uit de mouwen te steken.

Onlangs toegevoegde Activiteiten

Klusjesman/vrouw oftewel een handige Harry/Harriet
Structureel vrijwilligerswerk · 4–6 uur/week
Klusjesman/vrouw oftewel een handige Harry/Harriet
Ben jij een handige Harry/Harriet? Of wil jij jouw kennis en kunde verder uitbreiden? Kom dan bij ons je handen uit de mouwen steken!Geplaatst door Venwoude

Foto's