Het HDI zoekt tuinmannen en/of –vrouwen voor woensdagochtenden

Het HDI zoekt tuinmannen en/of –vrouwen voor woensdagochtenden

Structureel vrijwilligerswerk · 3–4 uur/week · Start vanaf 13 mrt 2024
Professor Bronkhorstlaan 20, 3723 MB Bilthoven, Nederland
Tuinieren
Natuur & Milieu
Aanmeldingen sluiten in 3 months.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Helen Dowling Instituut
#69677
Scan me of ga naar www.vrijwilligerscentraledebilt.nl/o/Helen-Dowling-Instituut/Activiteiten/Het-HDI-zoekt-tuinmannen-enof-vrouwen-voor-woensdagochtenden/69677 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Er is plaats voor 2 enthousiaste tuinmensen, die van tuinieren houden en het leuk vinden zich aan te sluiten bij onze groep van 5 tuinmannen en - vrouwen.

Uitgebreide omschrijving

De doelstelling van het HDI is mensen met kanker en hun naasten te helpen kanker emotioneel te verwerken. Wij willen dat bereiken door het bieden van de best bewezen psychologische zorg, het verrichten van toegepast wetenschappelijk onderzoek en het verzorgen van deskundigheidsbevordering aan professionals binnen de oncologie. Het HDI wil daarbij een toegankelijke, deskundige en op samenwerking gerichte organisatie zijn.


Het HDI beschikt over een prachtige tuin rondom het instituut.

Onze cliënten genieten daar enorm van. Regelmatig staan ze stil om al het moois te bewonderen.

Elke woensdagochtend (behalve als het hard regent of vriest) van ca. 9:00 – 12:30 uur houdt een team van 5 tuinvrijwilligers de tuin van het HDI op orde. Een gezellige gemotiveerde groep mensen met een warm hart voor het HDI.


Er is plaats voor 2 enthousiaste nieuwe tuinmensen, die van tuinen en tuinieren houden en het leuk vinden zich aan te sluiten bij onze groep tuinmannen en - vrouwen. 

Tuinervaring is niet vereist, maar kan al doende worden geleerd.

Trekt het je aan om een steentje bij te dragen aan onze mooie organisatie? Wij zien er naar uit je te ontmoeten.


Je wordt onderdeel van een prachtige club vrijwilligers (bijna 50 mensen). Eens per jaar organiseren wij een vrijwilligersbijeenkomst, zodat je ook de gastvrouwen en –heren kunt ontmoeten en meer hoort over onze mooie instelling. Verder ben je welkom op de eindejaarsbijeenkomst. Daar kan je nader kennismaken met de vaste medewerkers van het HDI. Ook is er een paar keer per jaar een tuinoverleg waar professionele hoveniers bij aanwezig zijn. Die helpen ons een langjarig tuinplan te maken en geven ons tips waardoor onze tuin er nog mooier uit gaat zien.

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 3 months.2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Helen Dowling Instituut

Mensen met kanker en hun naasten te helpen de ziekte kanker emotioneel te verwerken. Wij willen dat bereiken door het bieden van de best bewezen psychologische zorg, het verrichten van toegepast wetenschappelijk onderzoek en het verzorgen van deskundigheidsbevordering aan professionals binnen de oncologie. Het Helen Dowling Instituut wil daarbij een toegankelijke, deskundige en op samenwerking gerichte organisatie zijn.

Er zijn 3 vrijwilligersfuncties binnen onze organisatie:
1. Gastvrouw of gastheer (1 dagdeel per week; op alle werkdagen zijn zij een ochtend of een middag aan het werk)
2. Tuinman of tuinvrouw (woensdagochtend)
3. Klusjesman of klusjesvrouw (wisselende dagdelen)
Vrijwilligersvacatures die je misschien ook interessant vindt
Ondersteuner energieadvies koopwoningen
Structureel vrijwilligerswerk · 4–6 uur/week
Ondersteuner energieadvies koopwoningen
Eerste contact namens BENG! voor onze energieambassadeurs. Je hebt contact met bewoners en ondersteunt de ambassadeurs bij hun werkzaamheden.Geplaatst door BENG!
project- en implementatiemanager ICT
Tijdelijk activiteit · 4–6 uur/week · Voor ongeveer 4 maanden
project- en implementatiemanager ICT
Voor de professionalisering van BENG! is het opzetten van een adequaat ondersteunend ICT-platform noodzakelijk. Heb jij zin en tijd om dat met ons op te zetten?Geplaatst door BENG!
bestuurslid ledenadminsitratie
Structureel vrijwilligerswerk · 0–2 uur/week
bestuurslid ledenadminsitratie
Deelnemen aan het bestuur, portefeuille ledenadministratie. Bijhouden NAW gegevens 65 leden, contact met energieleveranciers over stroomproductie.Geplaatst door Biltstroom
Energieklusser
Structureel vrijwilligerswerk · 4–6 uur/week
Energieklusser
BENG! zoekt energieklussers die matig geïsoleerde huizen bezoeken in Gemeente de Bilt en mensen helpen met eenvoudige technische maatregelen.Geplaatst door BENG!
Vrijwilliger Fivoor Wier Kliniek Open
Structureel vrijwilligerswerk · Flexibele uren
Vrijwilliger Fivoor Wier Kliniek Open
Bij Wier Kliniek Open zijn we op zoek naar vrijwilligers die met hun gezelschap en aandacht bij willen dragen aan het herstel van onze patiënten.Geplaatst door Fivoor Wier Kliniek Open
Muzikale- en gastvrije vrijwilligers voor concerten
Structureel vrijwilligerswerk · Flexibele uren
Muzikale- en gastvrije vrijwilligers voor concerten
Wil jij graag van grote betekenis te zijn door kleine dingen te doen? Bij ons kan dat! Geplaatst door Warande Leendert Meeshuis