Klusjesman/vrouw oftewel een handige Harry/Harriet

Klusjesman/vrouw oftewel een handige Harry/Harriet

Structureel vrijwilligerswerk · 4–6 uur/week
Vuurse Steeg 1, 3749 AN Lage Vuursche, Nederland
KlussenBuiten
Natuur & MilieuOnderwijsSport & Recreatie
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Venwoude
#69774
Scan me of ga naar www.vrijwilligerscentraledebilt.nl/o/Venwoude/Activiteiten/Klusjesmanvrouw-oftewel-een-handige-HarryHarriet/69774 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij een handige Harry/Harriet? Of wil jij jouw kennis en kunde verder uitbreiden? Kom dan bij ons je handen uit de mouwen steken!

Uitgebreide omschrijving

Op ons landgoed met zijn diverse gebouwen, congreszalen en slaapkamers, is altijd van alles te doen. Van kleine tot grote klussen, reparaties, lekkages, nieuwe bedrading, etc. Onze gebouwbeheerder is van alle markten thuis.


Je taken:

- samen met onze gebouwbeheerder klussen aanpakken

- schilderen, verlichting, electra, tegelen, vloertje leggen, reparatie van gereedschap, geluidssysteem verzorgen, dakreparatie, en alle andere voorkomende klussen, naar eigen kunde.


Wij vragen:

Een handige Harry of Harriet, met enige ervaring, die open staat om nieuwe dingen te leren, en de klussenlijst aan te pakken.


Wat bieden wij:

- Een prachtige werkplek middenin de natuur

- Een hoop gezelligheid

- De kans om praktische kluskennis op te doen

- Een reiskostenvergoeding van max 30 km/dag

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Venwoude

Stichting Venwoude heeft een hart voor bewustzijnswerk. Het is een unieke plek voor bezinning, bewustwording, duurzaam leven en verbinding. Een centraal gelegen landgoed van 16 ha in een bosrijk stiltegebied, die ruimte biedt aan (inter)nationale trainers en teachers, bedrijven en individuen voor retraites, trainingen, evenementen en wonen.

Retraite Centrum Venwoude
Landgoed Venwoude is een prachtige locatie in het midden van het land, gelegen tussen de bossen. Het staat bekend om haar buitengewoon magische atmosfeer, mooie natuur, liefdevolle verzorging, de eenvoudige en toch high-quality accommodatiemogelijkheden, de prachtige zalen en de heerlijke vegetarische en biologische maaltijden.Gasten uit de hele wereld komen naar Venwoude om zich als mens verder te ontwikkelen. Wat is er mooier dan hier een onderdeel van te zijn en zo je eigen gezondheid en groei te voeden! Dat kan door met ons team van vrijwilligers op het landgoed samen de handen uit de mouwen te steken.

Vrijwilligersvacatures die je misschien ook interessant vindt
Wandelvrijwilliger voor ‘t Ommetje
Structureel vrijwilligerswerk · 1–4 uur/week
Wandelvrijwilliger voor ‘t Ommetje
Wij zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om elke week routes uit te stippelen en deze met zowel kleine als grote groepen te bewandelen.Geplaatst door MENS Buurtsportcoaches
project- en implementatiemanager ICT
Tijdelijk activiteit · 4–6 uur/week · Voor ongeveer 4 maanden
project- en implementatiemanager ICT
Voor de professionalisering van BENG! is het opzetten van een adequaat ondersteunend ICT-platform noodzakelijk. Heb jij zin en tijd om dat met ons op te zetten?Geplaatst door BENG!
Ondersteuner energieadvies koopwoningen
Structureel vrijwilligerswerk · 4–6 uur/week
Ondersteuner energieadvies koopwoningen
Eerste contact namens BENG! voor onze energieambassadeurs. Je hebt contact met bewoners en ondersteunt de ambassadeurs bij hun werkzaamheden.Geplaatst door BENG!
Energieklusser
Structureel vrijwilligerswerk · 4–6 uur/week
Energieklusser
BENG! zoekt energieklussers die matig geïsoleerde huizen bezoeken in Gemeente de Bilt en mensen helpen met eenvoudige technische maatregelen.Geplaatst door BENG!
bestuurslid ledenadminsitratie
Structureel vrijwilligerswerk · 0–2 uur/week
bestuurslid ledenadminsitratie
Deelnemen aan het bestuur, portefeuille ledenadministratie. Bijhouden NAW gegevens 65 leden, contact met energieleveranciers over stroomproductie.Geplaatst door Biltstroom
Social media voor de Speelotheek
Structureel vrijwilligerswerk · 1 uur/week
Social media voor de Speelotheek
Berichten plaatsen op onze social media: Facebook en Instagram.Geplaatst door Speelotheek De Bilt